Τελευταία Νέα:

Γλυκά Νερά: Μια ανάσα από τον ένα δράστη της δολοφονίας


Μπορεί οι δράστες της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στο 11 μηνών μωρό της και τον δεμένο χειροπόδαρα σύζυγό της που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στα Γλυκά Νερά, να μην άφησαν πίσω τους ίχνη DNA και να μην έχει εντοπιστεί ακόμα το αυτοκίνητο διαφυγής τους, ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αφήνουν περιθώριο αισιοδοξίας για τη διαλεύκανσή της.
Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ από την επεξεργασία των σημαντικών στοιχείων που έχουν ήδη στα χέρια τους, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης, ρίχνοντας φως στις σκιώδες πτυχές της. Μάλιστα, τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει τον έναν από τους δράστες σε ποσοστό 80% με τη βοήθεια της περιγραφής του συζύγου της.

Ο 32χρονος πιλότος είδε άλλωστε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που έχουν διαπράξει ανάλογης αγριότητας ληστείες, ενώ ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει στα 10 άτομα, ένα από τα οποία έχει τα χαρακτηριστικά της περιγραφής του.

Αναγνώρισε τη γλώσσα

Σύμφωνα με τον ANT1, φέρεται επίσης να έχει αναγνωρίσει τη γλώσσα που μιλούσαν μεταξύ τους οι «σκληροί» κακοποιοί, οι οποίοι είναι πιθανότατα αλβανικής καταγωγής.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται ένα αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και βρέθηκε στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν.
Αντίστοιχη ληστεία

Σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» επίσης ληστείες ανάλογης αγριότητας που έγιναν στο παρελθόν, με παρόμοια μεθοδολογία.

Ανάμεσά τους και αυτή στο σπίτι του εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου στο Αλεποχώρι.

Οι δύο άντρες μάλιστα διαπίστωσαν ακόμα και κοινά χαρακτηριστικά των δραστών, κυρίως στον αρχηγό.

Αυτός είχε ύψος γύρω στο 1.70, ήταν εύσωμος με κοντό λαιμό, στρογγυλό πρόσωπο και μελί μάτια. Μιλούσε επίσης καλά ελληνικά, ωστόσο ανέφερε και αλβανικές λέξεις. Τέλος, όπως και στα Γλυκά Νερά, οι τρεις δράστες ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων και δεν άφησαν ούτε αποτυπώματα, ούτε ίχνη DNA.

Ο εκπαιδευτής δεν θεωρεί επίσης τυχαίο το γεγονός πως τόσο αυτός όσο και ο σύζυγος της Καρολάιν δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

«Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια. Και αυτό επιτείνει το γεγονός ότι είναι ίδια γιατί εγώ ήρθα στα χέρια μαζί τους. Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι ενώ ο αρχηγός, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα έπεσα αναίσθητος» ανέφερε.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, η οποία νοσηλεύτηκε με σοβαρούς τραυματισμούς μετά τη ληστεία, δήλωσε: «Εξουδετερώνοντας τους δύο ο αρχηγός με το ρόπαλο δίνει μια στον άντρα μου, οπότε αρχίζουν τα αίματα και τρέχουν. Μισοχάνει τις αισθήσεις του εκείνη την ώρα. Βλέποντας εγώ τα αίματα, ο αρχηγός ανεβαίνει πάνω στον καναπέ μου δίνει μια, με πετάει κάτω και αρχίζει να με χτυπάει. Βλέποντας εγώ τον άντρα μου, φροντίζω να σηκωθώ, λέω »μου τον σκότωσαν τώρα!». Με πετάξανε εδώ αναίσθητη. Εδώ ακούω τη φωνή του αρχηγού που λέει » Γιώργο σκοτώστε την» και μου δίνει μία κλωτσιά στα πλευρά».

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.