Τελευταία Νέα:

Εξιχνίασαν απάτη με την πώληση μηχανήματος στην Πέλλα


Το ενδιαφέρον μιας γυναίκας από περιοχή της Πέλλας για την αγορά ενός μηχανήματος έργων που εντόπισε σε αγγελία σε ιστοσελίδα εκμεταλλεύτηκε ο άγνωστος ο οποίος την είχε αναρτήσει και την έπεισε να καταθέσει 1.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, δήθεν για την έκδοση τιμολογίου.
Η γυναίκα κατέθεσε στις 3 Μαΐου τα χρήματα που της ζήτησε ο φερόμενος ως πωλητής, όμως στη συνέχεια εκείνος προσπάθησε να την πείσει να καταθέσει και άλλα 2.100 ευρώ. Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα και δεν κατέβαλε τα χρήματα, ο υποτιθέμενος πωλητής διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.

Μετά την καταγγελία της γυναίκας στην Ασφάλεια Πέλλας, προέκυψε από την έρευνα ότι ο λογαριασμός στον οποίο κατέθεσε το χρηματικό ποσό ανήκει σε μια Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός της που έκανε την συναλλαγή.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.