Τελευταία Νέα:

ΕΟΔΥ: «Συγγνώμη, τεχνικό λάθος»


Ο τίτλος είναι ειρωνικός, μιας και που ο ΕΟΔΥ, δε ζήτησε συγγνώμη. Ούτε ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο αρμόδιος για την επιδημιολογική επιτήρηση Οργανισμός ανήρτησε λανθασμένα στοιχεία, παρότι οι ανακοινώσεις Κικίλια έγιναν με απόσταση λίγων ωρών από το πρωτοφανές αυτό συμβάν.
Υπενθυμίζεται πως ο σημερινός απολογισμός για την πορεία της πανδημίας, στις 17.30, αρχικά περιελάμβανε σχεδόν ίδια στοιχεία με αυτά της Τρίτης – copy paste κοινώς – με εξαίρεση τον αριθμό των κρουσμάτων που είχε μικρή διαφοροποίηση (χθες ανακοινώθηκαν 1.339 και σήμερα 1399, εκ πρώτοις).

Αμετάβλητη παρουσιάστηκε – στο ίδιο, πρώτο ανακοινωθέν – η εικόνα σε θανάτους και διασωληνώσεις: 30 και 381 αντίστοιχα.

Λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκαν οι σωστοί αριθμοί: 890 νέα κρούσματα, 15 θάνατοι και 381 διασωληνωμένοι.

Και αρκετά αργότερα, κατά τις επτά, πηγές του ΕΟΔΥ πληροφόρησαν τους συντάκτες υγείας πως η λάθος έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης αναρτήθηκε λόγω «τεχνικού προβλήματος»…-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.