Τελευταία Νέα:

Φώτο - Κάτι παράξενο συνέβη στη Πάρο! Εκκλησάκι έμεινε αλώβητο από πυρκαγιά…



Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πάρο, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.
Επί τόπου για την κατάσβεσή της έσπευσαν χθες 56 πυροσβέστες με 21 οχήματα ενώ σήμερα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν, μεταξύ άλλων, με 25 πυροσβέστες του αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΑΚ που μετέβησαν στην περιοχή με αεροσκάφος της Πολιτικής Προστασίας από τη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει δασική περιοχή και ενώ έφθασε στην περιοχή του Χοιρόλακκα, δεν πλησίασε καν το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.

Αν και η γύρω περιοχή κάηκε, το εκκλησάκι της Αγίας παρασκευής έμεινε αλώβητο! Η φωτιά κατευθύνθηκε προς την περιοχή Λεύκες, έχοντας κατακάψει όλη τη γύρω έκταση, αφήνοντας το μικρό εκκλησάκι "ζωντανό" και ανεπηρέαστο.

Χωρίς καπνιές , μοιάζει σχεδόν φρεσκοβαμμένο!

Δείτε τις φωτογραφίες:











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.