Τελευταία Νέα:

Φώτο: Αλμωπός Αριδαίας - Καβάλα



Έστω και την τελευταία αγωνιστική ο Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ κατάφερε να πανηγυρίσει το εισιτήριο για την Super League 2, αφού κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-1 του αδιάφορου βαθμολογικά ΑΟ Καβάλα και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κοζάνης, τέλος καλό όλα καλά.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ειδικά οι παίκτες του Αλμωπού. Έτσι πήραν δίκαια και καθαρά τους τρείς βαθμούς της νίκης που ήταν αρκετοί, για να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος.

Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη κυριάρχησαν σε όλο το ενενηντάλεπτο και με την εμφάνιση τους έδειξαν ότι η βαθμολογική τους θέση, τους αδικεί κατάφωρα και ο στόχος ίσως θα έπρεπε να έχει επιτευχθεί νωρίτερα.

Φάσεις και γκολ:

Στο 4’ ο Μάνιος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Σταθάκης.

Στο 12’ ο Μάνιος βρέθηκε εκ νέου σε επίκαιρη θέση και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0 για τον Αλμωπό.

Στο 21’ ο Τενεκές στην προσπάθεια του να διώξει, γλίστρησε και πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι, οι του Αλμωπού ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο ρέφερι έδωσε συνέπεια στο παιχνίδι.

Στο 23’ ο Παντεκίδης έκανε την σέντρα και ο Κολλάς με ωραία καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-1 για την Καβάλα.

Στο 28’ ωραίο γυριστό σουτ του Έππα η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 35’ κόρνερ του Κουρούπη, ο Κολτσίδας έπιασε την κεφαλιά αυτή βρήκε σε σώματα αμυντικών και στην επιστροφή της μπάλας ο οποίος παίκτης με σουτ έγραψε το 2-1.

Στο 39’ δυνατό σουτ του Μάνιου μπλόκαρε ο Σταθάκης.

Στο 52’ εκπληκτικό τακουνάκι του Μάνιου, βγάζει τον Ασλαμπάλογλου τετ α τετ και αυτός με ωραίο πλασέ γράφει το 3-1 για τον Αλμωπό.

Στο 60’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ορφανίδη, η μπάλα βρίσκει το δοκάρι του Μένιου.

Στο 65’ δυνατό σουτ του Κοκκόρη, διώχνει δύσκολα ο Μένιος.

Στο 70’ ο Μένιος με αυτοθυσία έπεσε στα πόδια του Κολλά και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας) Βοηθοί: Μποζατζίδης, Φράγιος (Μακεδονίας) 4ος: Τακίδης (Κιλκίς)

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Miguel, Κουρούπης, Gallegos (89′ Χαντζάρας), Lomba, Μεντής, (90’ Κιουλτζόπουλος), Έππας, Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Lucero (74′ Γκέσιος), Μάνιος (89′ Αμαραντίδης).

Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Σταθάκης, Τενεκές (70′ Γερογιάννης), Γαβριηλίδης, Στίκας, Παντεκίδης, Κέρθι, Κόκκορης, (84’ Μαλανδρής), Μελισσόπουλος, Βαλαβανόπουλος (84′ Γιαννάκος), Ορφανίδης (70′ Βακιρτζής), Κολλάς.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.