Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας
Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στα εξής σημεία:

Α. στην κατεύθυνση προς Ανατολικά, επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 17+000 (κόμβος Κ10 Κωνσταντινουπολίτικων) έως τη Χ.Θ. 22+600 (κόμβος Κ13 νοσοκομείου Αγ. Παύλου). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19/07/2021 έως και την Παρασκευή 23/07/2021, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 6:00 π.μ. και ώρα λήξης στις 2:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Πέμπτη) και στις 12:00 μ.μ. (την Παρασκευή), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Β. Στην κατεύθυνση προς Δυτικά επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 22+600 (κόμβος Κ13 νοσοκομείου Αγ. Παύλου) έως τη Χ.Θ. 17+000 (κόμβος Κ10 Κωνσταντινουπολίτικων). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19/07/2021 έως και την Πέμπτη 22/07/2021 με ώρα έναρξης των εργασιών στις 14:00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας


Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στα εξής σημεία:
(α) Στο τμήμα από τον οικισμό Γιαννιτσών έως τον οικισμό Χαλκηδόνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα ερείσματα της οδού.
(β) Στο τμήμα από τον οικισμό Χαλκηδόνας προς Θεσσαλονίκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα ερείσματα της οδού και στην κεντρική νησίδα.


Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19/07/2021 έως και το Σάββατο 31/07/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ..


Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.