Τελευταία Νέα:

3 tips για πιο δροσερό σπίτιΤο κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας είναι οι σύμμαχοι των περισσοτέρων το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τις μέρες με πολλή ζέστη.
Ωστόσο, αν δεν έχετε κλιματιστικό που προσφέρει πιο σταθερή και ενιαία δροσιά, καλό είναι να εφαρμόζετε άλλους τρόπους για να διατηρείτε μια χαμηλότερη θερμοκρασία στο σπίτι.

Δείτε τρία χρήσιμα tips:

1. Αποφύγετε την υγρασία στο σπίτι
Ένας μεγάλος «εχθρός» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μπορεί να μην το φανταζόμαστε είναι η υγρασία. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε πολύ νερό τις ώρες που έχει έντονη ζέστη. Κάντε ντους, σφουγγαρίστε ή ποτίστε τα φυτά το βράδυ.

2. Κλειστά πατζούρια τη μέρα
Αν θέλετε να βρίσκετε το σπίτι σου δροσερό, όταν επιστρέφετε από το γραφείο, τότε φροντίστε να έχετε τις περσίδες και τα παντζούρια κλειστά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μόνο έτσι θα εμποδίσετε τις ακτίνες του ηλίου να μπουν στο εσωτερικό της οικίας σας.

3. Αποφύγετε τις λάμπες πυρακτώσεως
Οι συγκεκριμένες λάμπες όχι μόνο καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια από τις LED για παράδειγμα, αλλά εκλύουν παράλληλα και πολύ περισσότερη θερμότητα.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.