Τελευταία Νέα:

Κύπρος: Γιατρός με μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ ο οργανωτής των αντιεμβολιαστών


Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται, στην Κυπρο, οι συλλήψεις αναφορικά με την επίθεση αντιεμβολιαστών στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τα επεισόδια στο Προεδρικό Μέγαρο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.


Οι αρνητές έκαναν γυαλιά-καρφιά τον τηλεοπτικό σταθμό, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και προκαλώντας υλικές ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν πάνω από 10 αστυνομικοί και ορισμένοι από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η επίθεση έγινε την ώρα που ο δημοσιογράφος Νέστορας Βασιλείου ήταν στον αέρα και ενημερώθηκε από το κοντρόλ ότι έχει πραγματοποιηθεί εισβολή.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη διαμαρτυρία των αντιεμβολιαστών στην Κύπρο, ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, γιατρός με μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ.




Ο δρ Σωτηριάδης είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα που επιβλήθηκαν και έχει υποστηρίξει πολλές φορές ότι ο κίνδυνος του COVID19 είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης.



Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο μαζί με τους άλλους έξι συλληφθέντες που σχετίζονται με τα επεισόδιά της Κυριακής.




Πηγή: politis.com.cy

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.