Τελευταία Νέα:

Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μπάμπη και της Καρολάιν



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν βγαίνει στο φως και αλλάζει τα δεδομένα ως προς την αντιμετώπιση του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, πιλότου.

Φαίνεται ότι ο 33χρονος είχε επαφές με άγνωστη προς το παρόν γυναίκα, από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, κάτι που όλα δείχνουν πως ενδεχομένως είχε μάθει η 20χρονη και γι’ αυτό θέλησε να φύγει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Το MEGA προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εν λόγω γυναίκα, ωστόσο πήρε απάντηση από γνωστό δικηγόρο της Αθήνας ότι η 40χρονη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο πιλότος, που έπαιζε το ρόλο του «καλού οικογενειάρχη» τώρα θα κληθεί να απαντήσει και για το αν δεν ήταν τελικά τόσο… εν βρασμώ η δολοφονία της 20χρονης, κι αν είχε σκεφτεί από καιρό αυτό το σενάριο.

Περισσότερα σε λίγο…
«Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν το μυστικό του συζυγοκτόνου»

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες ότι οι γονείς της άτυχης Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η 20χρονη προκαλούν νέες αναταράξεις.

«Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, χθες στο Star.

Όλα αυτά, ενώ ερωτήματα προκαλεί και το θέμα της αγοράς του οικοπέδου, το οποίο γράφτηκε στο όνομα του πιλότου, παρόλο που τα χρήματα φέρεται να δόθηκαν από την οικογένεια της Καρολάιν.

Για τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο καθ’ομολογίαν δράστης προσπαθούσε να χειραγωγήσει την 20χρονη και την είχε «αποκόψει» από τα πάντα, ο Πέτρος Κουσουλός σημείωσε ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι συνεδρίες του ζευγαριού με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας δε σταμάτησαν με πρωτοβουλία της Καρολάιν.

«Από το ρεπορτάζ το δικό μου προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της. Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο. Τότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε» κατέληξε ο δημοσιογράφος.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.