Τελευταία Νέα:

Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Τέσσερις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.Στις 08.00 μέλη της ΠΟΕΔΗΝ θα συγκεντρωθούν στο ΑΧΕΠΑ για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στους υγειονομικούς.

Στις 09.00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Γιάννη Δημητράκη, με αφορμή τη συζήτηση αιτήματος για διακοπή της ποινής του.

Στις 12.00, μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης θα διαμαρτυρηθούν μπροστά από την 3η και 4 ΥΠΕ στην Αριστοτέλους για τις αλλαγές σε εξετάσεις για τίτλο ιατρικής ειδικότητας.

Στις 18.00 είναι προγραμματισμένη στον Λευκό Πύργο, συγκέντρωση μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, αρνητών του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.