Τελευταία Νέα:

Συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου σε Σύνταγμα και Ομόνοια



Αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν αυτήν την ώρα συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Οι αρνητές του εμβολίου διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.
Άτομα κρατούν ελληνικές σημαίες, στην πλατεία Συντάγματος και κρατούν πανό, με τα οποία αντιδρούν στον εμβολιασμό, ενώ υπάρχει διακριτική αστυνομική παρουσία. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ελάχιστοι συγκεντρωμένοι φορούν μάσκες, ενώ δεν κρατούν αποστάσεις.







Συγκέντρωση και γύρω από την Ομόνοια

Παράλληλα, συγκέντρωση κατά των εμβολιασμών πραγματοποιείται και στην πλατεία Ομονοίας, με τους γύρω δρόμους να μένουν κλειστοί. Η συγκέντρωση οργανώνεται από το σχήμα «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά» του Φαίδωνα Βοβόλη, που όπως αναφέρεται στην αφίσα, είναι «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη». Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν και σε πορεία προς το Σύνταγμα.

Ποιος είναι ο Φαίδωνας Βόβολης

Ο Φαίδωνας Βοβόλης είναι επεμβατικός καρδιολόγος, επικεφαλής της κίνησης επικεφαλής «Ελεύθεροι Ξανά». Σκοπός του, όπως έχει δηλώσει, είναι να «ελευθερώσει» τους Έλληνες από εξαναγκασμούς, πρόστιμα, επιβαλλόμενες μάσκες και υποχρεωτικά εμβόλια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, αμφισβητεί όμως την ασφάλειά τους, η οποία, όπως λέει, για να αποδειχθεί «χρειάζεται μελέτες χρόνων».

Μετά την πορεία από την Ομόνοια στο Σύνταγμα ο Φ. Βόβολης μίλησε στους συγκεντρωμένους και κατόπιν επέδωσε ψήφισμα στη Βουλή και αποχώρησε.













Πηγή: protothema.gr 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.