Τελευταία Νέα:

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο μυστήριος ρόλος του συγκατηγορούμενου της 34χρονης – «Εξαφανίστηκε» μετά την αρπαγή


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το ρόλο που ίσως να έπαιξε στην απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας ο 41χρονος άνδρας, συγκατηγορούμενος της 34χρονης που είχε αρπάξει το παιδί πριν από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη, το κράτησε σχεδόν δυο μέρες και φέρεται να του έδωσε ναρκωτικά και να το βίασε.
Ο 41χρονος (που κατηγορείται ως συνεργός αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους) είχε ερωτικό δεσμό με την 34χρονη δράστη της απαγωγής που είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη κι όχι μόνο. Η απαγωγή έγινε μεσημέρι της 11ης Ιουνίου του 2020 και το παιδί βρέθηκε το επόμενο μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη επισκέπτονταν συχνά διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με σκοπό την ερωτική συνεύρεση και με τον συγκατηγορούμενο της αλλά και με άλλους ερωτικούς συντρόφους. Το διαμέρισμα αυτό, είχε νοικιαστεί στο όνομα του συγκατηγορούμενού της. Από τις έρευνες που έγιναν για την υπόθεση διαπιστώθηκε ότι ενώ η 34χρονη είχε αρπάξει τη μικρή Μαρκέλλα, είχε επισκεφτεί ξανά το σπίτι αυτό και δεν αποκλείεται (δεν έχει εξακριβωθεί) να είχε μαζί της και το παιδί!


Η καθ’ ομολογίαν δράστης της απαγωγής και ο 41χρονος είχαν ερωτική σχέση από τον Δεκέμβριο του 2019. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη φαίνεται πως «διαφήμιζε» τη σχέση της με τον συγκατηγορούμενό της, παρουσιάζοντας τον ως «εύπορο νέο της δεσμό που της κάνει όλα τα χατίρια».



«Εξαφανίστηκε» μετά την αποκάλυψη της απαγωγής

Κατά την παρουσία του στην α’ ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 41χρονος παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικό δεσμό με την κατηγορούμενη, με την οποία είχαν γνωριστεί site γνωριμιών.

Κατά την απολογία του ο 41χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες της συνέργειας σε αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών με σκοπό την μεταχείριση με ανήθικο τρόπο καθώς και την έκθεση κινδύνου. Υποστήριξε πως η 34χρονη έδρασε από μόνη της και πως ο ίδιος έμαθε τα πάντα από την τηλεόραση.

Ιδιαίτερη αναφορά στην απολογία του έκανε για την συνήθεια της κατηγορουμένης να εκδίδεται επ’ αμοιβή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, καθώς και της σχέσης που, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε εξελιχθεί σε καθαρά επαγγελματική αφού εκτός από ερωτική συντροφικότητα η 34χρονη του καθάριζε και του μαγείρευε.

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι μετά τη σύλληψη της 34χρονης, 41χρονος μετακόμισε από το σπίτι όπου διέμενε και άλλαξε ακόμη και αριθμό τηλεφώνου!

Πλέον έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
«Αναπάντητα ερωτήματα»

Η Ανθούλα Ανάσογλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 11χρονης, δήλωσε, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πως εν μέρει δικαιώθηκε ο αγώνας της για την ανεύρεση συνεργών σ’ αυτό το ειδεχθές έγκλημα.



«Είναι πολλά ακόμα τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία δεν κλήθηκε να απαντήσει ο κατηγορούμενος.

Επισκέφτηκε η ανήλικη μαθήτρια χωρίς τη θέλησή της την οικία του; Ήταν αυτός του προώθησε τα ναρκωτικά στην 33χρονη , η οποία με τη σειρά της τα χορήγησε στην ανήλικη;

Από ποια δραστηριότητα προκύπτει η τόση μεγάλη οικονομική επιφάνεια του 41 χρόνου;

Η πολιτική αγωγή θα επεκτείνει την άσκηση της παράστασης της και στο πρόσωπο του συγκατηγορούμενου για να βοηθήσει τη δικαιοσύνη στο να χυθεί άπλετο το φως της αλήθειας», σημείωσε.









Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης


------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.