Τελευταία Νέα:

Γιαννιτσά: 62χρονος έβγαλε μαχαίρι σε παιδιά γιατί έκαναν φασαρία



Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει ησυχία στην οικία που διέμενε εξαιτίας της φασαρίας που έκαναν παιδιά στο γειτονικό πάρκο έστειλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 62χρονο κάτοικο των Γιαννιτσών στο αυτόφωρο για παράνομη οπλοφορία οικιακού μαχαιριού.
Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 62χρονος ενοχλήθηκε από την φασαρία που έκαναν πάνω από 30 παιδιά, σε διαφορετικές παρέες, στο πάρκο της Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά και κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένει επί της οδού Κ. Ασμανίδη, με δύο οικιακά μαχαίρια στα χέρια του, διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς οχλήσεις που, όπως έλεγε, δέχεται κάθε βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί.

Πολύ γρήγορα οι παρέες των εφήβων διαλύθηκαν και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 62χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, όπου και κρατείται.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.