Τελευταία Νέα:

Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ Αριδαίας και του Κ. Υ: Εσωσαν την ζωή σε 63 χρόνη


Άριστη οργάνωση αλλά και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό έχει το ΕΚΑΒ Αριδαίας και Έδεσσας, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να σώνει τη ζωή μιας 63 χρόνης το πρωί της Δευτέρας. 

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Αριδαίας και Έδεσσας δίνουν πραγματική μάχη ώστε να κρατήσουν τους συμπολίτες τους που έχουν ανάγκη στην ζωή. Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας μια 63 χρόνη γυναίκα τσιμπηθηκε από άγρια μύγα στον Αρχάγγελο Αλμωπίας, με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ΕΚΑΒ Αριδαίας και τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αριδαίας η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο.

Η οικογένεια της 63 χρόνης θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τον συντονιστή κύριο Βασίλη  Μπακάλη αλλά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αριδαίας καθώς χάρη στις ενέργειες τους και την άμεση αντίδραση τους ή γυναίκα κρατήθηκε στην ζωή.

Τόσο το ΕΚΑΒ Αριδαίας όσο και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας επιτελούν σπουδαίο έργο και σώζουν καθημερινά τις ζωές όσων έχουν ανάγκη. 













Πηγή: pellanews

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.