Τελευταία Νέα:

Ξεκίνησε στην Αριδαία το Aridea Cup 2021.


Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός ξεκίνησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας. Το 9ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Under 16, Aridea Cup, θα διεξαχθεί από τις 16-22 Αυγούστου στην Αριδαία με την στήριξη του Δήμου Αλμωπίας της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου.
110 αθλητές μαζί με τους προπονητές από διάφορες χώρες, θα φιλοξενηθούν στην Αλμωπία, συμμετέχοντας σε μια διοργάνωση που προάγει την αντισφαίριση, τις αρχές του αθλητισμού και την πολιτισμό. 

Το απόγευμα της Δευτέρας, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, αντί της καθιερωμένης τελετής έναρξης, εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού, Δημήτρης Γιάντσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Τσαρκνιάς,ο Περιφερειακός σύμβουλος, Πέτρος Ζέρζης. Ξεχωριστό γεγονός αποτελεί η παρουσία της μητέρας του Νο3 στον κόσμο, Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλιας Τσιτσιπά, η οποία τιμά την διοργάνωση κάθε χρόνο και η οποία έκανε λόγο για μια διοργάνωση με μέλλον.

Ο Δήμαρχος, μίλησε για ένα σπουδαίο γεγονός που βάζει την Αριδαία στο χάρτη της Αντισφαίρισης και ευχαρίστησε τον Ο.Α.Α. για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο από το 2005. Ακόμη, τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, επεσήμανε ότι τέτοιες διοργανώσεις, προάγουν τον αθλητισμό και την παιδεία και είναι χαρά να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα με παιδιά να αθλούνται. Τέλος ευχαρίστησε την μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, που παρά την μεγάλη πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, κατάφερε να είναι εδώ για άλλη μια χρονιά.

Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το πανελλαδικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας για εφήβους 16 και 18 ετών.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.