Τελευταία Νέα:

Καταγγελία μητέρας για αντιεμβολιάστρια γιατρό στην Πάτρα –«Μια γρίπη είναι και τίποτα παραπάνω γιατί εμβολιάζεται το παιδί;»



Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας ότι κατά την επίσκεψη της σε υγειονομική δομή της Πάτρας προκειμένου να εμβολιάσει την 15χρονη κόρη της για τον κορονοϊο η γιατρός μιλούσε απαξιωτικά για το εμβόλιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες του Tempo24 η μητέρα αναφέρει ότι η γιατρός είπε χαρακτηριστικά: «Μια γρίπη είναι, τίποτα παραπάνω. Γιατί να εμβολιαστεί το παιδι; Δεν ξέρετε τι θα γίνει μετά από κάποια χρόνια».

Σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα η ίδια της απάντησε ότι ο οικογενειακός τους γιατρός τους συμβούλεψε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προκειμένου το παιδί να αποκτήσει ανοσία για να λάβει όπως η ίδια αναφέρει την εξής απάντηση: «Βλέπετε; Αυτά κάνουν… Αν είναι δυνατόν. Πανικοβάλουν τον κόσμο και θα μαζευτούν όλοι εδώ τώρα.. αν είναι δυνατόν».

Η καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί στην υγειονομική δομή στην οποία εργάζεται η συγκεκριμένη γιατρός και ήδη κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου η υγειονομικός να κληθεί σε απολογία.

Η γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τα καταγγελλόμενα.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.