Τελευταία Νέα:

Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Πόζαρ: Διαμαρτυρία για την υποβάθμιση του καταστήματος ΕΦΚΑ ΑριδαίαςΠΡΟΣ Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη

Κοιν. Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο

Κοιν. Βουλευτές Π.Ε. Πέλλας

1)      Καρασμάνη Γεώργιο

2)      Βασιλειάδη Βασίλειο

3)      Σταμενίτη Διονύσιο

4)      Τζάκρη Θεοδώρα

Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές στην υποβάθμιση του τόπου μας!!!

Μετά την εφορία σειρά τώρα έχει το υποκατάστημα ΕΦΚΑ Αριδαίας, το όποιο ξαφνικά  γίνεται αποκεντρωμένο!! Όλοι βιώνουμε  απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς 
αναγκαζόμαστε να μετακινούμαστε στην Έδεσσα ακόμη και  για μια απλή φορολογική 
ενημερότητα και δυστυχώς το ίδιο θα συμβεί και με την υπηρεσία του EΦΚΑ. 
Ενώ η επιχειρηματική δραστηριότητα στον τουριστικό κλάδο του τόπου μας συνεχώς
αναπτύσσεται, παρόλα αυτά αποφασίσθηκε η υποβάθμιση του καταστήματος.

Στην περιοχή  μας έχουμε 33 ξενοδοχεία και 55 ενοικιαζόμενα καταλύματα και περίπου σε σύνολο άνω των 5.000 κλινών!! Απασχολούμε μαζί με τα καταστήματα εστίασης  πάνω από 1000 εργαζόμενους και δικαιούμαστε να έχουμε λόγο, καθώς  εκ των πραγμάτων οι συναλλαγές μας με το συγκεκριμένο κατάστημα είναι συνεχείς και καθημερινές.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση αυτή, η οποία  βλάπτει σοβαρά την ορθή αλλά συνεχή συνεργασία μας,  και μας δυσχεραίνει σοβαρά στις συναλλαγές μας με την υπηρεσία του ΕΦΚΑ.

Σας καλούμε άμεσα να αναθεωρήσετε την απόφαση σας, η οποία υποβαθμίζει την περιοχή μας και να σταματήσετε να υποβαθμίζετε τις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής μας!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     

    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                          ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.