Τελευταία Νέα:

Το ένα φαινόμενο μετά το άλλο στη Χαλκιδική: Τωρα η θάλασσα ξεβράζει νεκρά ψάριαΤο φετινό καλοκαίρι θα μείνει ανεξίτηλο στους λουόμενους στην Χαλκιδική, καθώς στην θάλασσα εμφανίζεται το ένα φαινόμενο μετά το άλλο.
Η αρχή είχε γίνει με την άμπωτη που “κατάπιε” τα νερά για πολλά μέτρα από τις ακτές, μετά ήταν οι μέδουσες αλλά και οι αφροί που εμφανίστηκαν από άκρη σε άκρη των παραλιών κυρίως στο δεύτερο πόδι στην Χαλκιδική.

Τώρα, ένα άλλο περίεργο σκηνικό εμφανίζεται σε παραλίες. Λουόμενοι που πήραν να κάνουν το μπάνιο τους στην περιοχή της Βεργιάς είδαν πολλά νεκρά ψάρια να έχουν ξεβραστεί στην ακτή.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές πως κάτι αντίστοιχο έχει γίνει εμφανές και σε άλλες παραλίες του δήμου Προποντίδας.

Ορισμένοι θεωρούν πως τα νεκρά ψάρια είναι αποτέλεσμα των υψηλών θερμοκρασιών στα νερά της Χαλκιδικής όλο το καλοκαίρι. Μετρήσεις έδειξαν πως η θερμοκρασία είναι στους 29 βαθμούς για αρκετές εβδομάδες τώρα.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το thes.gr

thes.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.