Τελευταία Νέα:

Ο συντοπίτης μας Ιωάννης Αμανατίδης στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ως αναλυτής στην Κ17 και Κ19



Τεράστια σημασία για την αξιοποίηση των ποδαφαιρικών ταλέντων της περιοχής μας..



Η ανάρτησή του στο FB.

"Ήταν 1η Φεβρουαρίου… Όταν η εικόνα σου να κυματίζεις αγέρωχα, κόντρα στον δυνατό άνεμο και τον γκρίζο θυμωμένο ουρανό, αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στην μνήμη μου, ως μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου.
Έκτοτε, κάθε φορά και για όποια αιτία ανακαλώ εκείνη την στιγμή , νιώθω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα να διαπερνά όλο μου το σώμα σαν ηλεκτρικό ρεύμα.
Όχι αυτό το «μούδιασμα» το αποτρεπτικό , αλλά το άλλο…
Το παρακινητικό…
Αυτό που μοιάζει να σε προετοίμαζε καιρό για τούτη την στιγμή που σου ‘μελε να ζήσεις. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, νιώθω να με κυριεύει ακριβώς το ίδιο συγκινησιακό φορτίο , καθώς διαπιστώνω πως πλέον και για το επόμενο χρονικό διάστημα θα φορώ στο στήθος μου τα διακριτικά σου…
Εκεί , πάνω αριστερά , στο μέρος της καρδιάς! Εκεί που πάντα ήσουν, είσαι και θα είσαι… ΕΛΛΑΔΑ μου!"
Μετά από 3 χρόνια ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας στα ΤΕΦΑ Θεσ/νίκης ως συνεργάτης τον κ. Μεταξά και υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΕΠΟ η δουλειά του τράβηξε την προσοχή του τεχνικού διευθυντή της εθνικής ομάδας Κ. Κωνσταντινίδη που αξιολόγησε το βιογραφικό του και τον προσέλαβε..

Έτσι λοιπόν ο Ιωάννης είναι πλέον επίσημα αναλυτής στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 , Κ19 καθώς και στην γυναικεία ομάδα και στην Κ21 θα είναι βοηθός αναλυτή μαζί με τον κ. Γκούμα.

Μετά από επικοινωνία του Almopia24 με τον κ. Αμανατίδη έρχεται αποκλειστική συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.