Τελευταία Νέα:

«Μία ακόμα μπίρα και τέλος»: Εννέα ψέματα που λένε όλοι οι άντρες



Ακόμα και οι πιο ειλικρινείς επιλέγουμε κάποιες φορές να πούμε ψέματα, αν όχι για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντά μας τουλάχιστον για να μην πληγώσουμε τα συναισθήματα του ανθρώπου που έχουμε απέναντί μας. Ακολουθούν εννέα από τα πιο συνηθισμένα, κάποια πιο αθώα και άλλα πιο σοβαρά, που λένε οι άντρες σε μια σχέση. Την επόμενη φορά που θα ακούσεις τις παρακάτω ατάκες, να είσαι τουλάχιστον επιφυλακτική.
«Κόλλησα στην κίνηση»: Πολλοί άντρες για να δικαιολογηθούν για την καθυστέρησή τους σε ένα ραντεβού θα κρίνουν πιο ασφαλές να την αποδώσουν στην κίνηση παρά στο γεγονός, π.χ., ότι είχαν κολλήσει με ένα παιχνίδι στον υπολογιστή.

«Δεν είναι και τόσο ακριβό»: Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες μπορεί να ενδώσουμε σε αγορές που υπερβαίνουν τις οικονομικές δυνατότητές μας ή που τουλάχιστον είναι υπερτιμημένες. Αν λοιπόν υποψιαστούμε ότι το καινούριο γκάτζετ του συντρόφου μας δεν αξίζει τα χρήματα που έδωσε, ίσως έρθουμε αντιμέτωπες με αυτή την ατάκα, ιδιαίτερα αν έχουμε κοινό ταμείο.

«Είμαι στο δρόμο»: Αγαπημένη φράση όχι μόνο για όσους δουλεύουν delivery αλλά και για κάθε άντρα που νιώθει υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» σε μια κοινωνική εκδήλωση αλλά προσπαθεί να το καθυστερήσει όσο μπορεί, για να περάσει όσο λιγότερο χρόνο γίνεται εκεί.


«Με συγχωρείς, ξέχασα το τηλέφωνο στο αθόρυβο»: Μερικές εναλλακτικές είναι «δεν είχα μπαταρία να σε πάρω» ή «δεν το άκουσα». Το καλύτερο σενάριο; Έπινε μπίρες με τους φίλους του και δεν ήθελε να τον διακόψει τίποτα, ούτε καν εσύ. Το χειρότερο; Ο νοών νοείτο.

«Δεν ήπια πολύ»: Στο μεταξύ μυρίζει ολόκληρος σαν αποστακτήριο και δεν πείθει κανέναν.

«Όχι, δεν σε δείχνει χοντρή»: Αυτή είναι η πιο ασφαλής απάντηση που μπορεί να δώσει σε ερωτήσεις που αφορούν το σώμα και τα κιλά και το ξέρει. Αν θέλεις να μάθεις αν σε κολακεύει ένα ρούχο, καλύτερα ρώτησε μια κολλητή που δεν φοβάται να σου μιλήσει με ειλικρίνεια.

«Μία ακόμα μπίρα και τέλος»: Λέει, σε ένα τηλεφώνημα που του κάνεις ενώ έχει βγει έξω με φίλους. Για να επιστρέψει τέσσερις ώρες αργότερα, παραπατώντας.

«Δεν βιάζομαι να κάνουμε σεξ, όποτε νιώσεις έτοιμη»: Στην πραγματικότητα έχεις στοιχειώσει τις νύχτες -και τις μέρες- του, πάντως είναι τιμητικό γι’ αυτόν ότι προτιμάει να πει αυτό το μικρό ψεματάκι παρά να σε πιέσει.

«Δεν έχω τίποτα»: Πρόκειται, ίσως, για το πιο κοινό ψέμα ενός άντρα, που έχει μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι δεν πρέπει να αποκαλύπτει τα συναισθήματά του γιατί φοβάται ότι θα φανεί υπερβολικά ευάλωτος.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.