Τελευταία Νέα:

Φώτο - Π.Α.Σ Ξιφιανής : Μεταγραφική βόμβα για την νέα σεζόν

l

Ο Π.Α.Σ Ξιφιανής ενεργοποιεί μια μεταγραφική βόμβα για την νέα σεζόν και ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Τσιμτσιρίδη. 
Η αθλητική αξία και η εμπειρία του Νίκου Τσιμτσιρίδη ανεβάζει αυτόματα επίπεδο την ομάδα για την εφετινή της πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Π.Α.Σ Ξιφιανής πλέον θα έχει στις τάξεις του έναν μεσοεπιθετικό που έχει αγωνιστεί κυρίως σε επίπεδο Α1’ και Γ εθνική.

Ο Νίκος Τσιμτσιρίδης βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Π.Α.Σ ωστόσο επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Κοκόζογλου γνωρίζει πως ο Τσιμτσιρίδης μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας του. 

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Νίκο Τσιμτσιρίδη και του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.