Τελευταία Νέα:

Βίντεο - Λύκος κατέβηκε για κυνήγι στον Πολύγυρο Χαλκιδικής



Στις παρυφές του Πολυγύρου, 500 μέτρα από το Δικαστικό Μέγαρο της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής, ένας λύκος κυνηγούσε μέχρις εσχάτων ένα μικρό ελάφι.Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περίοικοι, όταν είδαν δίπλα στα σπίτια τους, μέρα μεσημέρι, έναν λύκο να κυνηγάει τη λεία του.

Ο Πολύγυρος περικλείεται από δασικές εκτάσεις και ο λύκος κυνηγώντας ένα μικρό ελάφι έφθασε μέχρι την περιφερειακή οδό του Πολυγύρου, που οδηγεί στο Δικαστήρια και στο Νοσοκομείο, δίπλα από τα σπίτια. Το μικρό ελάφι για να σωθεί κατάφερε και πέρασε τον φράχτη ενός οικοπέδου.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο halkidikinews.gr, τις τελευταίες μέρες επισκέπτονται την πόλη και κουνάβια…

Εξάλλου, οι αλεπούδες είναι συχνές επισκέπτριες στην περιοχή “Λούκι” του Πολυγύρου σε σημείο που το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και να επιστήσει την προσοχή στους κατοίκους του Πολυγύρου να μην τις ταϊζουν, γιατί γίνονται επικίνδυνες λόγω της λύσσας.


Δείτε το βίντεο



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.