Τελευταία Νέα:

Φάρσα τα email για τοποθέτηση βόμβας σε 13 ξενοδοχεία της ΘεσσαλονίκηςΦάρσα αποδείχτηκαν τα απειλητικά email για τοποθέτηση βόμβας που στάλθηκαν μαζικά σε συνολικά 13 ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, θέτοντας σε κατάσταση συναγερμού τις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Τα email προκάλεσαν μπαράζ προληπτικών εκκενώσεων. Οι έλεγχοι της Αστυνομίας ήταν αρνητικοί και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε σε προσωπικό και ενοίκους, τα ξενοδοχεία επανήλθαν σε κανονική λειτουργία.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκαναν λόγο για πρωτοφανές περιστατικό, καθώς ουδέποτε κατά το παρελθόν δεν είχε γίνει ανάλογη φάρσα σε ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης και δη με μαζική αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ίδιο μήνυμα να εστάλη και σε άλλα ξενοδοχεία χωρίς όμως να ανοιχθεί από το προσωπικό τους.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.