Τελευταία Νέα:

Σκύδρα: H φωτιά πέρασε και από την άλλη πλευρά του δρόμου (φώτο)


Η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στη Σκύδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του pellanews ξεκίνησε απέναντι από τη μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται στην περιοχή ενώ όλως περιέργως πέρασε και τον φαρδύ δρόμο και αυτή τη στιγμή καίει ξερόχορτα.
Μεταξύ των πυροσβεστικών δυνάμεων βοηθάει στην κατάσβεση και βυτίο ιδιώτη.

Η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Τζαμτζή

Πυρκαγιά δίπλα από την επιχείρηση Βασιλειάδη- αυτοκίνητα, και λίγες δεκάδες μέτρα από το lidl στον δρόμο Σκύδρας-Μαυροβουνίου.
Η φωτιά πέρασε τον δρόμο και έκαψε ένα κτήμα γεμάτο με ξερά χόρτα και δένδρα. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με δύο οχήματα ήταν άμεση και έγκαιρα έσβησαν την φωτιά.
Συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και στον Γιάννη και τον Γιώργο και τα άλλα παιδιά από το Μαυροβούνι που με τα βυτία τους έτρεξαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Η Πυροσβεστική θα παραμείνει στον χώρο μέχρι να σβήσει τελείως η φωτιά.
Προσέχουμε για να έχουμε περιβάλλον, περιουσίες και φυσικά ζωή.

Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάζονται από τις αρχές














πηγή : Pellanews.gr


-------------------------

To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.