Τελευταία Νέα:

Πήγε χωρίς... τη στολή τσολιά στο δικαστήριο ο πατέρας-αρνητής αλλά εισέπραξε ποινή 14 μηνών


Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για τη μη εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid-19 και ακόμη δύο μήνες για εξύβριση επέβαλε το δικαστήριο στον Αλέξανδρο Μαγκότσο.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου προσήλθε πριν τη 1 το μεσημέρι πατέρας-αρνητής που κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων που προφυλάσσουν από την μετάδοση του ιού covid-19, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου και για εξύβριση μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο εκπαιδευτικός Αθανάσιος Κατσίμπελης και Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου. Αφορμή στάθηκε η μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων.

Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο, με την επιλογή του να εμφανιστεί πριν λίγες ημέρες στα δικαστήρια ντυμένος τσολιάς, σήμερα δεν προτίμησε τη συγκεκριμένη αμφίεση.








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.