Τελευταία Νέα:

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το λογότυποΟ Δήμος Αλμωπίας, προχωρά στη διαδικασία δημιουργίας ΔΗΛΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ( λογότυπο) κατ΄ εφαρμογήν της 79/2021 Απόφασης του Δημοτικού του Συμβουλίου και για το σκοπό αυτό σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, 15-9-2021 θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι.

H πρόσκληση απευθύνεται σε εικαστικούς καλλιτέχνες, επαγγελματίες γραφίστες, σχεδιαστές, εικαστικούς αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ζωγράφους, γλύπτες, σπουδαστές ή φοιτητές σχολών με συναφές αντικείμενο ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που μπορεί να σχεδιάσει το λογότυπο με τις προδιαγραφές που απαιτούνται και να το παραδώσει εφόσον επιλεγεί, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

  Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ είναι αναρτημένη στο site : www.dimosalmopias.gov.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε :

Γραφείο Γενικού Γραμματέα,

Πλ. Αγγελή Γάτσου, Αριδαία 58400

τηλ. επικοινωνίας 2384350202 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

e-mail: genikos@0598.syzefxis.gov.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.