Τελευταία Νέα:

Ασταμάτητος ο πρόεδρος του ΠΑΣ Ξιφιανής με τις μεταγραφές





Σπουδαία μεταγραφή στα γκολπόστ ο ΠΑΣ Ξιφιανής 
Τον 18χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Τσακίρη ενέταξε στο δυναμικό του ο ΠΑΣ Ξιφιανής. Ο πρώην πορτιέρο του Λυκοστόμου συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας και λογικά θα είναι η βασική επιλογή του Γιώργου Κοκόζογλου κάτω απο το τέρμα. 

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΣ στην φετινή αγωνιστική περίοδο μετά το «Μπαμ» με τον Νίκο Τσιμτσιρίδη και τις προσθήκες του Κονάκογλου και του Μανούσιου. 

Επισης έγινε γνωστό ότι 20 παίχτες ανανέωσαν,ανάμεσα τους και ο Φαφούτης ο οποίος έδωσε τέλος στα σενάρια αποχώρησης. (Εδώ οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν) 1.Αντώνης Νικολαιδης 
2.Καραγιάννης Δημήτρης 
3.Εμμανουιληδης Ευθυμης
 4.Γιαννης Κιόσης 
5.Θοδωρής Σαμαράς
 6.Γιωργος Παρτσανακης
 7.Μάινος Χρήστος 
8.Τσιμτσιριδης Ηλίας
 9.Μπέλιος Γιάννης
 10.Τολης Καρατζιος
 11.Χαράλαμπος Φαφούτης 
12.Χρηστος Γρηγορίου 
13.Παπαδόπουλος Αντώνης
 14.Ακης Μονογενιδης 
15.Παναγιώτης Ανδρίτσος
 16.Νικος Παρτσανακης 
17.Αριστοκλης Καλκαβουρης 
18.Λεμονάκης Αντώνης 
19.Ανδρεας Ανδρίτσος 
20.Γιαννης Μιτεόπουλος 

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Ξιφιανής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Τσακίρη. Ο νεαρός τερματοφύλακας έλυσε το συμβόλαιο του με την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο.

 Επίσης 20 ποδοσφαιριστές ανανέωσαν και τους ευχόμαστε υγεία και οτι καλύτερο στην ποδοσφαιρική χρόνια που έρχεται .


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.