Τελευταία Νέα:

Λουτρά Λουτρακίου : Με έναν ψήφο πέρασε ο ισολογισμός της επιχείρησης


Αποχώρησαν οι παρατάξεις από την ψήφιση των θεμάτων της Γενικής συνέλευσης των Λουτρών Λουτρακίου η οποία συνεχίστηκε μόνο με την παράταξη του κ. Μπάτση.
Η παράταξη του κ. Χατζηδημητρίου καταψήφισε όλα τα θέματα στην Γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου , όπως και η παράταξη του κ. Μπίνου , ενώ η παράταξη του κ. Παρούτογλου ακολούθησε την περσινή "συνταγή" και προτίμησε την αποχή από την ψηφοφορία για να μην φέρει μεγάλες παρενέργειες στην επιχείρηση , και να μην καταψηφίση χωρίς στοιχεία, όπως ανέφερε ο κ. Παρούτογλου.

Γιατί αποχώρησαν οι παρατάξεις από την ψηφοφορία

Στο πρώτο θέμα που ήταν και η εισήγηση του ισολογισμού οι υπέρ ψήφοι ήταν 10 και οι κατά ήταν 9 προερχόμενες  από τις παρατάξεις των κ. Χατζηδημητρίου και κ. Μπίνου . 
Κάποιοι σύμβουλοι του κ. Χατζηδημητρίου μετά την καταψήφιση των θεμάτων κατά την εισήγηση του κ. Χατζηδημητρίου αποχώρησαν από την τηλεδιάσκεψη θεωρώντας ότι έχουν ήδη ψηφίσει δηλαδή καταψηφίσει.

Έπρεπε όμως να είναι παρών στην ψήφιση του κάθε θέματος με αποτέλεσμα το πρώτο και κυριότερο θέμα να περάσει επειδή έγινε παρανόηση και έλειπε σύμβουλος του κ. Χατζηδημητρίου θεωρώντας ότι είχε ήδη ψηφίσει.

Μετά την εξέλιξη αυτή στην ψήφιση του πρώτου θέματος αποχώρησαν από την ψηφοφορία και οι υπόλοιπες παρατάξεις του κ. Μπίνου και κ. Χατζηδημητρίου με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα θέματα να περάσουν ομόφωνα μόνο με τους ψήφους του κ. Μπάτση.

Αν δεν περνούσε το πρώτο θέμα που ήταν και ο ισολογισμός όπου η ψηφοφορία κρίθηκε στον έναν ψήφο τότε θα υπήρχε έλεγχος στην επιχείρηση από τα αρμόδια όργανα του κράτους με ότι αυτό συνεπάγεται.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.