Τελευταία Νέα:

Γιατί αποκάλεσε Ψεύτη τον κ. Μπίνο ο κ. Θεοδωρίδης στο Δ.Σ Αλμωπίας


Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον κ. Θεοδωρίδη (Τσερκέζο) και στον κ. Μπίνο με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Μπίνος για τον κ. Θεοδωρίδη στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής που έγινε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Στην οικονομική επιτροπή συνεχίστηκε ουσιαστικά η Γενική Συνέλευση των Λουτρών και οι λόγοι καταψήφισης του ισολογισμού από την παράταξη του κ. Μπίνου.
Εκεί αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του κ. Θεοδωρίδη που σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη δεν ήταν ο πρέπων και έτσι στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Μπίνο.

Δείτε το Βίντεο με τις εξηγήσεις που ζητά ο κ. Θεοδωρίδης.






Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Μπίνος και ανέφερε την δική του εκδοχή για το τι ακριβώς έγινε στην οικονομική επιτροπή , η οποία σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη και το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αποδεικνύει ότι ο κ. Μπίνος λέει ψέμματα και τον προέτρεπε να δει το βίντεο αποκαλώντας τον αρκετές φορές ψεύτη !!

Δείτε τις εξηγήσεις του κ. Μπίνου και την παρέμβαση του κ. Θεοδωρίδη αποκαλώντας τον ψεύτη.




Για τον ισολογισμό των Λουτρών Λουτρακίου:

Από τα βίντεο κυριαρχεί έντονα η απορία "η παράταξη του κ. Μπίνου θα ψήφιζε τον ισολογισμό των Λουτρών Λουτρακίου αν έδειχνε ο κ. Μπάτσης συναίνεση ακόμη και αν υπήρχαν σκιές οικονομικές στον ισολογισμό;

Γιατί αυτό ισχυρίστηκε στην τοποθέτησή του ότι δεν ψήφισε τον ισολογισμό των Λουτρών γιατί ο δήμαρχος με τον λόγο του δεν ζήτησε συναίνεση.

Σε ψήφιση ισολογισμού μιας μεγάλης επιχείρησης μετράνε τα οικονομικά στοιχεία ,δηλαδή δεν υπάρχουν οικονομικές ατασθαλίες η σκιές για συναλλαγές που δεν μπορούν και δεν αναλύονται στον ισολογισμό ή αν ο πρόεδρος και κατ επέκταση δήμαρχος με τον λόγο του ζητάει συναίνεση;

Σε σοβαρές και μεγάλες επιχειρήσεις κατά την γνώμη μας μετράνε τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζονται στον ισολογισμό και τα στοιχεία αυτά και μόνο αυτά καλούνται τα μέλη να ψηφίσουν και όχι την διαγωγή του εκάστοτε προέδρου της επιχείρησης.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.