Τελευταία Νέα:

Φώτο: Ανεγκέφαλοι έβαλαν φωτιά στην Ίδα Αλμωπίας σε κάδους συλλογής φυτοφαρμάκων


Χθες το βράδι οι νέοι κάδοι που είχε τοποθετήσει ο δήμος Αλμωπίας στην Ίδα Αλμωπίας για την συλλογή φυτοφαρμάκων παραδόθηκαν στις φλόγες από κάποιους ανεγκέφαλους , άγνωστους προς το παρών και καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Η φωτιά κατέστρεψε τους πλαστικούς κάδους συλλογής φυτοφαρμάκων , τους κάδους συλλογής σκουπιδιών αλλά και το καλώδιο ρεύματος που ενεργοποιούσε τον αυτόματο γέμισμα των βυτίων και ευτυχώς δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενο αγρόκτημα το οποίο ήταν σιτάρι θερισμένο.

Η ζημιά στο καλώδιο ως πρώτη εκτίμηση δείχνει αρκετά σοβαρή , γεγονός που σημαίνει ότι οι αγρότες για να μπορέσουν να ραντίσουν θα πρέπει να πηγαίνουν σε γειτονικά χωριά  για να γεμίσουν τα βυτία τους με νερό.

Οι ανεγκέφαλοι αυτοί όποιοι κι αν είναι και όποιο και αν είναι το σκεπτικό τους ή τα κίνητρά τους, το μόνο που κατάφεραν με την πράξη τους αυτή είναι να ζημιώσουν ολόκληρο το χωριό..

Δείτε τις εικόνες :











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.