Τελευταία Νέα:

ΑΡΗΣ: Εξετάζεται το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου στο αεροδρόμιο


Σχεδιάζεται η κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου για τον Άρη σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου
Την κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου για τον Άρη σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου συζήτησαν σήμερα Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης σε ανακοίνωσή της, τα 170 στρέμματα στην περιοχή του αεροδρομίου που σχεδιάζεται το νέο γήπεδο είναι ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ ενώ θα γίνει ανταλλαγή με το γήπεδο Χαριλάου.

Το μεγαλόπνοο έργο προβλέπει, πέρα από την κατασκευή νέου γηπέδου, τη δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων.

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου η ΠΑΕ Άρης συνεργάζεται με την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.


Συζήτηση και για το -6

Παράλληλα οι δύο άνδρες συζήτησαν την τιμωρία που επιβλήθηκε πρόσφατα στην ΠΑΕ Άρης (-6 βαθμοί). Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε τον υπουργό Επικρατείας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη.


 voria.gr 





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.