Τελευταία Νέα:

Φώτο: Επανήλθαν ; οι ρομά στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας;


Εδώ και αρκετή ώρα στην παραποτάμια περιοχή στην είσοδο της Αριδαίας από την ανατολική Αλμωπία υπήρχαν 3 με 4 περιπολικά της αστυνομίας , διότι οι ρομά που κατοικούσαν τα τελευταία χρόνια σε αυτήν την περιοχή επανήλθαν;!!!Δεν ξέρουμε αν επανήλθαν για να ξαναεγκατασταθούν μια και οι παράγκες που υπήρχαν προς διαμονή γκρεμίστηκαν από τον δήμο ή αν ήρθαν για κάποιο άλλο λόγο και με το ξημέρωμα ξαναφύγουν.

 Στην περιοχή αυτή την στιγμή υπάρχει ένα περιπολικό της αστυνομίας δίπλα στο γνωστό αγροτικό των ρομά που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αν έχουν επιστρέψει για εγκατάσταση (που δεν το ευχόμαστε) τότε τα γεγονότα διαψεύδουν τους επίσημους φορείς που σπεύσανε να οικειοποιηθούν την αποχώρηση των ρομά , εκτός και αν είναι περαστικοί και επανέλθει η ηρεμία φεύγοντας.




















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.