Τελευταία Νέα:

Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Αλμωπός ανέλαβε ο Στέφανος ΜίντζαςΥπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Αλμωπός ανέλαβε ο Στέφανος Μίντζας. Ο δημοσιογράφος του pellanews.gr - και ως τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ- συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδος της Αριδαίας και ανέλαβε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ, καθώς πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η διακήρυξη της Super League 2.  Μάλιστα και η ΠΑΕ Αλμωπός ανακοίνωσε την ανάληψη του γραφείου τύπου απο τον δημοσιογράφο στο επίσημο site της ομάδος. 

Ο Στέφανος Μίντζας μετα την ανάληψη του γραφείου τύπου του Αλμωπού δήλωσε:

Ευχαριστώ την διοίκηση του Αλμωπού για την τιμητική πρόταση που έκαναν προς το πρόσωπο μου, την οποία και αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη Φέτος θα είναι μια σημαντική χρονιά οχι μόνο για τον Αλμωπό αλλά και για το ποδόσφαιρο της Πέλλας, καθώς η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Super League 2. Είναι πολύ σημαντικό η Αλμωπία και η Πέλλα να έχει τον δικό της εκπρόσωπο στην Super League 2 όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για την κοινωνική ζωή καθώς και για την τουριστική προβολή τους.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αποτελώ μέλος αυτού του όμορφου ταξιδιού αλλα και της μεγάλης οικογένειας του Αλμωπού.

Όλοι μαζί δίπλα στον Αλμωπό μας.-----------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.