Τελευταία Νέα:

Πάλι για υποκρισία μιλάει ο Χ. Μπάτσης


Για υποκρισία μιλάει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών κ. Μπάτσης, διότι οι δύο παρατάξεις των κ. Μπίνου και κ. Χατζηδημητρίου καταψήφισαν τον ισολογισμό της επιχείρησης.
Είναι μια αντίδραση συνηθισμένη πλέον του κ. Μπάτση να αναφέρει την υποκρισία όταν δεν ψηφίζεται ομόφωνα κάποιο θέμα ,όχι μόνο στην επιχείρηση των Λουτρών, αλλά και στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Αλμωπίας.

Όταν όμως δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταψηφίζουν και η τρίτη αποχωρεί από την ψηφοφορία ο σοφός άνθρωπος προβληματίζεται και δεν επιρρίπτει με μεγάλη ευκολία ευθύνες.


Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Μπάτση στο facebook


"Όπως γνωρίζετε διεξήχθη στην Αριδαία το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών. Γίνανε μετά από 2 χρόνια για πρώτη φορά αγώνες.

 Δόθηκε η ευκαιρία σε πολλά παιδιά να αγωνιστούν, να διακριθούν και να πρωταγωνιστησουν. Φυσικά για να γίνει όλη αυτή η διοργάνωση ο Δήμος και ειδικά η Λουτρόπολη ανέλαβε κάποια έξοδα. Κάποιος με αυτά τα έξοδα έπιασε μικρόφωνο να παρουσιάσει και να καλωσορίσει. Ειλικρινά πόση υποκρισία. 

Είναι δυνατόν να μην ψηφίζεις ισολογισμό μιας επιχείρησης που είναι πάντα, Ο ΧΟΡΗΓΟΣ. Από χθες έγινα σοφοτερος, καθώς ένιωσα πολύ δικαιωμένος για όλες μου, τις επιλογές, είτε ορισμού θέσεων, είτε συνεργασίας. Εμείς θα συχεχισουμε τον ανοδικό και δύσκολο δρόμο της δουλειάς, της προσφοράς, της εντιμότητας και της ηθικής. Φυσικά για όλα αυτά τα παιδιά αξίζει κύριε Λάκη μας".



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.