Τελευταία Νέα:

Ηρακλής - Αλμωπός Αριδαίας 1-2 - Εικόνες



Έτοιμος δηλώνει ο Αλμωπός Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ για την πρεμιέρα της Super League 2, με την ομάδα μας να αφήνει θετικές εντυπώσεις στην πρόβα τζενεράλε με τον Ηρακλή κερδίζοντας με 1-2 στο Καυτανζόγλειο. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα εν όψει της πρεμιέρας.
Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε με τους Ντόκιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Πρίκα, Παρασκευά, Σέχου και Σουλιώτη στην άμυνα, στην μεσαία γραμμή οι Ασλαμπάλογλου, Μπακούτσης, Αδαμίδης ενώ στην επίθεση οι Πέττας, Γιουκούδης και Ρόβας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατόρθωσε να επιβάλει τον ρυθμό της αλλά και να προηγηθεί στο 22ο λεπτό ύστερα από κεφαλιά του Χρήστου Ρόβα, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αλμωπός είχε σπουδαία ευκαιρία για το 0-2 αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Ηρακλή ενώ αμέσως μετά η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ματίας Τόμας στο 61ο λεπτό και προσπάθησε να πιέσει.

Ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη συνέχισαν την καλή εμφάνιση τους και στο 72ο λεπτό ο Γιακουδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι την λήξη της αναμέτρησης το τεχνικό μας επιτελείο δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα με τους παίκτες που αγωνίστηκαν να αφήνουν καλές εντυπώσεις.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Σγουρής, Πήλιος, Μ.Παπαστεριαννός, Ματίας Τόμας, Μασούρας, Βιτίνιο, Μπαστακός.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Ρόβας, Μπακούτσης, Αδαμίδης, Γιουκούδης.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.