Τελευταία Νέα:

ΠΑΣ Ξιφιανής: Μια ομάδα -Μια αγάπη -Μια ιστορίαΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Ξιφιανής συγκέντρωσε ένα απίστευτο υλικό, το συνέθεσε και παρουσιάζει την ιστορία του ΠΑΣ Ξιφιανής όπως δεν γράφτηκε ποτέ ξανά!

 Άγνωστες ιστορίες, παρασκήνια, θαμμένα μυστικά και αναμνήσεις των πρωταγωνιστών, μέσα από αφηγήσεις παλιών ποδοσφαιριστών αλλά και ζωντανών θρύλων της ομάδας, σενάρια στα οποία στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Ποια χρονολογία ιδρύθηκε η ομάδα; 

 Ποιοι άνθρωποι έριξαν τον πρώτο σπόρο; Τα κομμάτια του πάζλ ενώνονται και μας ταξιδεύουν στην εποχή κατά την οποία πλάστηκε η ταυτότητα και η ιστορία του ΠΑΣ Ξιφιανής. Την έκδοση συνοδεύουν υπερσπάνια φωτογραφικά και αρχειακά ντοκουμέντα, που δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά. 

Πρόκειται για υλικό που ανήκει στον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο Ξιφιανής, υπό την αιγίδα του οποίου κυκλοφορεί το βιβλίο το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Σελίδες: 98 Τιμή: 10€ Τηλέφωνο 698 4879959


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.