Τελευταία Νέα:

Απέφυγε τις περιπέτειες ο ΠΑΣ Ξιφιανής-Νίκη με ανατροπή




Νίκη με περιπέτεια ,ανατροπές και διπλό με τελικό σκορ 2-3 για τον Π.Α.Σ 
 Ο ΠΑΣ Ξιφιανής προσπάθησε να παίξει κάτω την μπάλα μέσα στην Άρνισσα για την 1η αγωνιστική των Νοκ Αουτ αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας και φάνηκε από το καλό ξεκίνημα και το 0-1 από τον Λεμονάκη στο 5’. 

Οι ευκαιρίες χάνονταν η μια πίσω από την άλλη για να καθαρίσει από το ημίχρονο ο ΠΑΣ το παιχνίδι αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό. Στην συνέχεια η έλλειψη φιλικών λόγο COVID φάνηκε στο γήπεδο και στο 35’ ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής από αόρατο χέρι κάνοντας το 1-1. Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες και στην επανάληψη ο Μεγας Αλέξανδρος προηγήθηκε 2-1 με σου έξω από την περιοχή. 

Ενώ ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκε και με τον Λεμονάκη να χτυπά δεύτερη φορά και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση στο 65’ έφερε το ματς ξανά στα ίσα με το σκορ να γράφει 2-2. Το 2-3 έγινε στο 75’ με κομπίνα φάουλ, εκτέλεσε ο Δούμος που πέρασε ως αλλαγή με σκαφτή μπαλιά βρήκε τον Λεμονάκη που ήταν κ ο πρωταγωνιστής και με δικιά του κεφάλια ασίστ ο Νίκος Τσιμτσιρίδης έφτασε τον ΠΑΣ στην ανατροπή και τη νίκη με 2-3. 

Σκληρά μαρκαρίσματα και κόκκινες κάρτες είχε το παιχνίδι με την ομάδα της Άρνισσας να δέχεται μια κόκκινη κάρτα σε εκτός φάσης χτύπημα στο Ανδρίτσο αλλά και με τον Λεμονάκη στην συνέχεια να δέχεται δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.