Τελευταία Νέα:

Τζιτζικώστας: Η παρέλαση πρέπει να γίνει με πολύ συγκεκριμένα και αυστηρά μέτρα


Την εκτίμηση ότι η φετινή παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου «πρέπει να γίνει αλλά με πολύ συγκεκριμένα και αυστηρά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό», έκανε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο περιθώριο σημερινής συνέντευξης Τύπου της Περιφέρειας για το πρόγραμμα ψηφιακού γραμματισμού της Τρίτης Ηλικίας, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο Οκτώβριος του 2021 δεν είναι ο Οκτώβριος του 2020. Πλέον υπάρχουν τα εμβόλια. Δεν είναι όμως και ο Οκτώβριος του 2019 κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε».

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι αναμένεται τις επόμενες μέρες οι αρμόδιοι και οι ειδικοί επιστήμονες, «που έχουν την πλήρη εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή, να καθορίσουν ποια ακριβώς θα είναι αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα για τη φετινή παρέλαση».

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.