Τελευταία Νέα:

Ο Δήμος Αλμωπίας στέλνει το μήνυμα: Προλαμβάνω και Νικώ
Ο Δήμος Αλμωπίας στέλνει το μήνυμα: Προλαμβάνω και Νικώ Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης του Καρκίνου του μαστού και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το φιλανθρωπικό Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης συμβάλει στην πρόληψη του Καρκίνου του μαστού.

 Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο από ιατρούς του Σωματείου Νέα Ελπίδα δωρεάν έλεγχοι μαστογραφίας σε ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας.

 Ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Δημήτρης Γιάντσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια του μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξένησε μονάδα ιατρών για δωρεάν εξέταση σε ανασφάλιστες συνδημότισσες μας, καθώς η δημοτική μας αρχή στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όλους. 

 Οι δράσεις πρόληψης θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες (4-5-6 Νοεμβρίου) καθώς σε συνεργασία με το ίδρυμα Σταύρος Νίαρχος θα φιλοξενηθούν στην κοινότητα Προμάχων Κινητές Μονάδες Υγείας, οι οποίες θα διενεργήσουν προληπτικές εξετάσεις σε όλους τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του Δήμου.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.