Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας - Δ. Σουλιώτης : «Έχουμε ένα νεανικό σύνολο με ενέργεια.. στόχος η εύκολη παραμονή»


Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε ο Δημήτρης Σουλιώτης. Ο υψηλόσωμος αμυντικός αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ώθησε να πει το ναι στον Αλμωπό αλλά και τους στόχους της ομάδας που φέτος θα συμμετέχει στην Super league 2. 

Δημήτρη, το καλοκαίρι επέλεξες τον Αλμωπό, τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση της ομάδας;

Δέχτηκα την πρόταση της ομάδας γιατί οι άνθρωποι εδώ της διοίκησης μου μίλησαν με τον καλύτερο τρόπο και μου έδειξαν πάρα πολύ πως με θέλουν. Επίσης, μου παρουσίασαν το πλάνο τους για την Super league 2 και πως θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που έχουν, μου μίλησαν πάρα πολύ ωραία και γι’ αυτό εγώ αποτελώ αυτή την στιγμή μέλος της ομάδας.

Έχετε δημιουργήσει φέτος ένα νεανικό σύνολο, σε είδαμε μάλιστα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κυπέλλου να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο και να σκοράρεις. Πως ένιωσες;

Όντως έχουμε ένα πολύ νεανικό σύνολο. Εμένα μου αρέσει αυτό να σου πω την αλήθεια γιατί όταν έχουμε νέους παίκτες έχουμε πολύ ενέργεια, πάθος και στόχους και μου αρέσει που είμαι μέρος αυτού του συνόλου. Όσον αφορά το ματς που παίξαμε και κερδίσαμε εγώ πιο πολύ χάρηκα για την πρόκριση της ομάδας γιατί βάζουμε την ομάδα πάνω από τα εγώ, αλλά αφού συνδυάστηκε με προσωπικό μου γκολ ακόμη καλύτερα.  

 

Έχετε μπροστά σας έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας, με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πως βλέπεις την αναμέτρηση;

Αναφορικά με τον επικείμενο αγώνα κυπέλλου με την ομάδα της Καρδίτσας, η Αναγέννηση ενισχύθηκε πολύ το καλοκαίρι και θα είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super league 2. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε για αυτό τον αγώνα και θα πάμε στην Καρδίτσα για να παλέψουμε, είναι ένας αγώνας και όλα είναι πιθανά. 

Τι κλίμα υπάρχει στην ομάδα και τι στόχους έχει τόσο ο Αλμωπός όσο και ο Δημήτρης Σουλιώτης;

Οι στόχοι τόσο της ομάδας όσο και οι δικοί μου με την φανέλα του Αλμωπού είναι η εύκολη παραμονή αλλά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Σ’ αυτό βέβαια αναμένουμε και την στήριξη του κόσμου της Αλμωπίας που όπως άκουσα στηρίζουν και αγαπάνε την ομάδα. 





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.