Τελευταία Νέα:

Που οφείλετε η τρύπα που «ρούφηξε» το λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη


Με τη βοήθεια γερανών ανασύρθηκε το λεωφορείο που «βούλιαξε» λόγω της κακοκαιρία «Μπάλλος» στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά, ωστόσο αυτό που φάνηκε στο οδόστρωμα μετά την επιχείρηση απομάκρυνσής του ήταν πρωτόγνωρο.
Κάτω από το οδόστρωμα που υποχώρησε λόγω του καιρού, το έδαφος ήταν κούφιο. Από το βούλιαγμα του λεωφορείου άνοιξε τρύπα βάθους πέντε μέτρων που μπορεί να συγκριθεί με σπηλιά.

Για να επιδιορθωθεί ο δρόμος ο οποίος συνδέει περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης με το κέντρο θα χρειαστεί όπως φαίνεται μεγάλο διάστημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 6 το πρωί όταν την ώρα που το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους, προκειμένου να τους πάει στη δουλειά τους.


Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος έσπευσε στο σημείο απέδωσε το συμβάν στη φυσική διάβρωση του δρόμου. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι άμεσα ειδοποιήθηκε η Τροχαία, ο ΟΑΣΘ και η ΕΥΑΘ και διευκρίνισε ότι το διάστημα αυτό δεν εκτελείται κάποιο έργο στο δρόμο.

«Είναι ένα περιστατικό που έρχεται να κουμπώσει στο παλιό δίκτυο της πόλης. Παλιό το δίκτυο των ομβρίων, παλιό το δίκτυο και της αποχέτευσης», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που υπέσκαφε, 'ξέπλενε' το χώμα κάτω από το οδόστρωμα, μέχρι που έγινε μία σπηλιά και το οδόστρωμα υποχώρησε».

«Μόλις είχα περάσει το φανάρι με χαμηλή ταχύτητα. Άκουσα έναν θόρυβο και μετά πέσαμε», περιέγραψε στη Voria.gr και ο οδηγός το σοκαριστικό περιστατικό του λεωφορείου που βυθίστηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάλλος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι από το σημείο θα παραλάμβανε εργαζόμενους και εξέφρασε την ανακούφισή του που δεν υπήρξε τραυματισμός.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.