Τελευταία Νέα:

Kατασκευή κι επισκευή πάρκων και πλατειών του Δήμου Αλμωπίας


Σε διαγωνισμό βρίσκεται η διαδικασία σημαντικών παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους της Αριδαίας, ύψους 230.353,34 €. Πρόκειται για κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι άλλοτε χρήζουν συντήρησης γιατί έχουν υποστεί φθορές από την πολυκαιρία ή από βανδαλισμούς και κλοπές και άλλοτε κατασκευής λόγω αναβάθμισης και εξωραϊσμού τους και αφορούν αντικατάσταση σπασμένων ξύλων, τοποθέτηση μεταλλικών καθισμάτων, διαμορφώσεις χώρων κ.α.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες θα γίνουν στα παρακάτω σημεία:

Α)Στον χώρο της παιδικής χαράς επί της συμβολής των οδών Μαραθώνος & Μεταμορφώσεως
Β) Στον χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής
Γ) Στον χώρο της παιδικής χαράς επί της συμβολής των οδών Πολυτεχνείου & Ερμού
Δ) Στον χώρο του πεζόδρομου Ο.Τ. 59 (πίσω από τους Ακρίτες)
Ε) Στον χώρο της πλατείας Αγγελής Γάτσου
ΣΤ) Στον κοινόχρηστο χώρο επί της οδού Πολυτεχνείου (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο) Ζ) Στον κοινόχρηστο χώρο επί της συμβολής των οδών Ταγμ. Χαϊλή & Πολυτεχνείου
Η) Στον κοινόχρηστο χώρο του Δημαρχείου
Θ) Στον χώρο του πεζοδρομίου μπροστά από το ΠΚΑ, το γήπεδο Λαγούδη & το ΕΠΑΛ
Ι) Στον χώρο του πεζοδρομίου της Λεωφόρου Ξενιτίδη

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι παραπάνω χώροι θα αποκτήσουν μία εντελώς διαφορετική όψη καθώς πέραν του αισθητικού αποτελέσματος, θα γίνουν ασφαλέστεροι για τα παιδιά. Όλες οι εργασίες και κατασκευές θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια και τις υποδείξεις του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.