Τελευταία Νέα:

Ο Βαρουφάκης καταγγέλλει τον Ζούκερμπεργκ: Από εμάς πήρε το Meta! Μας είχε πάρει και το DiEM


Επίθεση κατά του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξαπολύει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν και τη μετονομασία της εταιρείας Facebook, σε Meta.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, καταγγέλλει ότι υπάρχει ήδη ιστοσελίδα με την ονομασία meta και συγκεκριμένα metacpc.org, η οποία ανήκει στο Κέντρο Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού.

Οι αναρτήσεις του Γιάνη Βαρουφάκη

«Πρώτα μετονόμασε το κρυπτονόμισμα της Facebook από Libra σε... DIEM και τώρα ο Zuckerberg  μετονομάζει την Facebook σε META (για το ορίτζιναλ, εδώ: https://metacpc.org). To επόμενο στάδιο θα είναι να ενστερνιστεί και το σύνθημά μας "Για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα"»,  γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

O γραμματέας του ΜέΡΑ25  σε δεύτερη ανάρτησή του αναφέρει: «Κοντά τα χέρια κ. Zuckerberg από το όνομα του mέta, του Κέντρου Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού (https://metacpc.org). Εσείς μπορεί, πράγματι, να δουλεύετε για να γίνει πραγματικότητα ο δυστοπικός μετακαπιταλισμός. Τον Πολιτισμό όμως δεν θα τον αναγνωρίζατε ούτε στο ένα μέτρο».





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.