Τελευταία Νέα:

Super League 2: Δικαίωση ομάδων και παικτών για τα ανακληθέντα δελτία



Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να «ρίξει» την απόφαση της Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών, που ανακαλούσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών που επηρεάζονταν από παλαιότερη δική του που δικαίωνε την ΑΕΛ.
Ανατροπή υπήρξε σήμερα (25/10) στο θέμα των ποδοσφαιριστών της Super League 2, τα δελτία των οποίων είχαν ανακληθεί μετά από απόφαση της Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών ύστερα από εκείνη του Διαιτητικού είχε δεχθεί την έφεση της ΑΕΛ και συμπεριέλαβε στους κανονισμούς αδειοδότησης όσες ομάδες θα συμμετάσχουν μέσω αναδιάρθρωσης στη νέα κατηγορία. Αυτό σήμαινε πως αρκετές είχαν πλέον περιορισμούς μεταγραφών, παρότι νωρίτερα τους είχε δοθεί η σχετική άδεια από την Ομοσπονδία.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη τόσες οι σύλλογοι που επλήγησαν όσο και οι περίπου 30 παίκτες των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία άσκησαν έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οι τελευταίοι με τη συνδρομή του ΠΣΑΠ, και σήμερα (25/10) δικαιώθηκαν, καθώς το όργανο της ΕΠΟ έκανε γνωστό πως τα δελτία τους παραμένουν σε ισχύ, άρα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση του Διαιτητικού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ
Ο ΠΣΑΠ ανακοινώνει πως δικαιώθηκαν οι ποδοσφαιριστές τα δελτία των οποίων είχαν ανακληθεί από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών και με τη συνδρομή του Συνδέσμου μας άσκησαν έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο με σημερινή (25/10) του απόφαση διατηρεί ενεργά και σε ισχύ τα δελτία τους και αυτόματα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων που αγωνίζονται.

Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως αποκαταστάθηκε η αδικία που είχε προηγηθεί, καθώς για ακόμη μία φορά οι ποδοσφαιριστές επλήγησαν από ενέργειες και παραβλέψεις τρίτων.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.