Τελευταία Νέα:

«Το πιο ανοργάνωτο πρωτάθλημα του κόσμου» – Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για τη Super League 2



Υπό φυσιολογικές συνθήκες η Super League 2 θα είχε αρχίσει εδώ και καιρό, αλλά η φράση «φυσιολογικές συνθήκες» σπάνια έχει νόημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Αυτό αποδείχθηκε ξανά με τη νέα αναβολή της έναρξης, με αποτέλεσμα ο ΠΣΑΠ να αντιδράσει μέσω ανάρτησής του στα social media, όπου… απαριθμεί τις μέχρι στιγμής αναβολής και εκφράζει φόβο ότι μπορεί να «έχει και πιο κάτω για το πιο ανοργάνωτο πρωτάθλημα του κόσμου».

Η αντίδραση, βέβαια, των ποδοσφαιριστών είναι δικαιολογημένη, αφού βλέπουν ότι συνεχώς κάτι προκύπτει και η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη. Απλά αυτή τη φορά το stop στην έναρξη ήταν ακόμη πιο… δυνατό, αφού ήρθε τρεις ώρες πριν την πρεμιέρα. Απόφαση που πάρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας μετά την δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ανάρτηση του ΠΣΑΠ

Έτσι, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αποφάσισε να πάρει θέση για όλα αυτά, αναφέροντας τα εξής σε ανάρτησή του στα social media.

«Το πιο ανοργάνωτο πρωτάθλημα του κόσμου ανέβαλε την έναρξή του για 12η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο, 3 ώρες πριν την σέντρα των αγώνων.

Επόμενη υποψήφια ημερομηνία η 6η Νοεμβρίου και εμείς εάν δεν ακούσουμε το σφύριγμα του διαιτητή δεν πιστεύουμε τίποτα.

Αυτό που από καιρό φοβόμαστε είναι ό, τι με εσάς, συνέχεια έχει και πιο κάτω».




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.