Τελευταία Νέα:

Φώτο: Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου 2-0




Πρεμιέρα με νίκη για τον Αλμωπό στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας απέναντι στον Απόλλων Πόντου. Με 2-0 επικράτησε η ομάδα μας του Απόλλων Πόντου στην πρώτη εμφάνιση της μπροστά στον κόσμο μας.

Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Παϊτέρη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Καράμπελας, στην μεσαία γραμμή οι Ασλαμπάλογλου και Κέρθι ενώ στην επίθεση ήταν οι Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, και Δημήτρης Γιουκούδης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της ενώ στο 20ο λεπτό στάθηκε ατυχή με την αναγκαστική αλλαγή του Δημήτρη Σουλιώτη. Ο υψηλόσωμος αμυντικός έδωσε την θέση του στον Απόστολο Αδαμίδη μετά από τραυματισμό.

Ο Αλμωπός συνέχισε να πιέζει και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Χρήστος Ρόβας άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Πάρη Πρίκα. Μάλιστα ο νεαρός μπακ ήταν εκ των κορυφαίων καθώς έβγαλε την ασίστ και για το 2-0 το οποίο πέτυχε ο Καράμπελας.

Στο Β’ ημίχρονο και μετά το 2-0 ο Αλμωπός συνέχισε να πιέζει με τον Γιώργο Τυριακιδη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους Μπακούτση, Κολλαρά και Πέττα. Το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Πρίκας (Κολλάρας 77’), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης (Αδαμίδης 20’ λ.τ.), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Μπακούτσης 88’), Ρόβας, Τριαντφυλλάκης (Πέττας 75’), Καράμπελας, Γιουκούδης (Ζαχαρός 88’).

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Malumandsoko (Ζαχαράκης 88’), Sountoura, Καλαϊτζίδης, Nnomo, Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ξιφιλίνος (Φράγκος 58’).

Διαιτητές:

Τσιοφλίκη (Λάρισας), Μινούδης (Πιερίας) και Καμπερίδης (Καβάλας), Τσιάρας (Καβάλας).

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Τυριακιδης και οι Πάρης Πρίκας και Δημήτρης Γιακούδης.


























---------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.