Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας - Πιερικός 3-1 : Δηλώσεις Τυριακίδη - Παρασκευά - Καράμπελα και Μπακούτση



Μια σπουδαία νίκη με 3-1 δείχνοντας δύναμη ψυχής κατάφεραν να πάρουν οι παίκτες του Αλμωπού απέναντι στον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας.

Οι παίκτες του Αλμωπού νίκησαν την κούραση και άφησαν πίσω το κακό αποτέλεσμα της Κυριακής, επανερχόμενοι στις νίκες μπροστά στον κόσμο τους.

Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε με τον Dokic κάτω από τα δοκαρία δίνοντας γάντια βασικού στον νεαρό Σέρβο τερματοφύλακα. Στην άμυνα αγωνιστήκαν οι Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου και Αδαμίδης, στην μεσαία γραμμή οι Κέρθι, Αλαμπάλογλου, Καράμπελας και στην επίθεση οι Ρόβας, Γιουκούδης και Τριανταφυλλάκης.

Οι παίκτες του Αλμωπού ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση κερδίζοντας την μεσαία γραμμή και χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Τριανταφυλλάκη και Γιουκούδη . Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο αρχηγός της ομάδος μας Δημήτρης Γιουκούδης άνοιξε το σκορ έπειτα από ωραία ενέργεια του Χρήστου Ρόβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αλμωπού διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας μας με γκολ του Χρήστου Ρόβα, ο οποίος έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πιερικού μείωσαν σε 2-1. Στο σημείο αυτό και μετά τις αλλαγές του προπονητή μας ο Αλμωπός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, μάλιστα ο Αργεντίνος Rivas που πέρασε ως αλλαγή πέτυχε το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με φανταστικό τρόπο “κρεμώντας” τον τερματοφύλακα του Πιερικού από τα 30 μέτρα.

Οι διαιτητές:

Λεωνίδας (Τρικάλων), Αναστασιάδης (Σερρών), Πράχαλης (Κοζάνης), Τακίδης (Κιλκίς)

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Καράμπελας, Γιουκούδης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ζαχαρός, Κολλαράς, Rivas, Γιαλαμούδης και Μπακούτσης

Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Τζήμας, Μηλιώτης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Eboussi, Sudar, Ίτσιος, Mpouoli, Καρανάτσιος, Καγκελίδης, Χαντζάρας.

Αγωνίστηκαν επίσης: Κριμίτζας, Ζαφειράκης, Μουρατίδης και Παπουτζίδης.

 




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.