Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη μίζα των 3.500€ για ένα κρεβάτι ΜΕΘ


Αστυνομικός κατήγγειλε στο διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Παύλος ότι άγνωστη γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι υγειονομικός ζήτησε από τη σύζυγό του 3.500 ευρώ ώστε να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο πατέρας της, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης φέρεται να βρίσκεται καταγγελία που έγινε για άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, η οποία φέρεται να ζήτησε από συγγενείς ασθενή, το ποσό των 3.500 ευρώ, με σκοπό να μεσολαβήσει, για να βρει ένα κρεβάτι ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά ως νοσοκομείο Covid.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προσέγγισε τη σύζυγο του ασθενούς, ενώ ο γιος της έκανε την καταγγελία στον διοικητή του νοσοκομείου και με τη σειρά του εκείνος εκκίνησε τις διαδικασίες.

Η υπόθεση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθεί ποια ήταν η επιτήδεια και ποια η σχέση της με το νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο Διοικητής του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό του Mega, ξεκαθάρισε ότι το άτομο που τηλεφώνησε στον συγγενή του ασθενούς δεν εργάζεται στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, καθώς επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την τραγική κατάσταση που βιώνουν εκατοντάδες οικογένειες.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.