Τελευταία Νέα:

Απίστευτο – Ξύπνησε από κώμα μετά από 35 χρόνια


Η ιστορία του ανθρώπου που ξύπνησε μετά από κώμα 35 χρόνων στην Ισπανία είναι πραγματικά απίστευτη.
 Πιο συγκεκριμένα, ο Μανέλ Μοντεαγούδο έπεσε σε κώμα όταν ήταν μόλις 22 ετών. Είχε παντρευτεί την αγαπημένη του και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.
Άλλος κόσμος το 1979

Το 1979 δεν υπήρχαν ίντερνετ, κινητό τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση. Υπήρχε Ψυχρός Πόλεμος και το Τείχος στο Βερολίνο. Ο Μοντεαγούδο παρέμεινε κλινικά νεκρός, κατά τους γιατρούς, για 35 χρόνια. Μέχρι το 2014. Τότε ξύπνησε και είδε στον καθρέφτη του έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που θυμόταν.
Ηρωίδα η σύζυγός του

Η σύντροφος του Μανέλ είναι η ηρωίδα της υπόθεσης. Ανέθρεψε δύο κόρες και τον φρόντισε χωρίς να νοιάζεται αν δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες. Ο Μανέλ λέει στην κάμερα ότι αισθάνεται σαν 29 ετών και ότι απολαμβάνει τη ζωή κοντά στα εγγόνια του. Η σύζυγός του δεν θέλησε να βγει στην κάμερα. Υπάρχει όμως στο βλέμμα του, στην κάθε του κουβέντα. Και σίγουρα στη σιωπή του για εκείνα τα 35 χρόνια μεταξύ ζωής και θανάτου. 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.