Τελευταία Νέα:

Κατέληξε 39χρονος με κορωνοϊό χωρίς υποκείμενα νοσήματα από την Άσσηρο


Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ασσήρου η είδηση του θανάτου 39χρονου πατέρα 2 ανήλικων παιδιών από την Ασσηρο που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της επαγγελματικής ψύξης και θέρμανσης.
Ο εκλιπών δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες έδινε μάχη σε ΜΕΘ για να κρατηθεί στη ζωή. Είχε όμως καθυστερήσει αρκετά την εισαγωγή του, καθώς πίστευε πως έπασχε από μια απλή γρίπη και αρνούνταν την ύπαρξη του κορωνοιού. Κατά την εισαγωγή του διαπιστώθηκε μεγάλη ζημιά και στους δύο πνεύμονες, με τους γιατρούς να παλεύουν για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που υπέστησαν τα ζωτικά του όργανα.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» συνεχίζει να νοσηλεύεται η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του, μιλώντας στο ΟΡΕΝ, λέει ότι ο ίδιος είναι ο μόνος στην οικογένεια που έχει κάνει το εμβόλιο.

Όπως αναφέρει:

“Θυσιάστηκε ο γιος μου και τώρα όλο το χωριό πάει να εμβολιαστεί”

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι εκφράζουν τη θλίψη τους για το γεγονός και έχουν να πουν μόνο καλές κουβέντες για τον 39χρονο.



Η νεκρώσιμη ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11.00 από τον ιερό ναό Προφήτη Ηλία Ασσήρου.

Πηγή: lagadas.net



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.